Hostessen & modellen inhuren

De representatieve hostessen van Dutch Moving Media ontzorgen jou in functionele zaken. Jij kan daardoor volledig focussen op datgene waar jij goed in bent. Haal hiermee het maximale uit jouw event of beurs. De hostessen vertegenwoordigen jouw merk en nemen veel zaken voor jou uit handen. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor (het eerste) persoonlijk contact met jouw klanten. Op beurzen, evenementen, congressen, presentaties begroeten zij de bezoekers, registreren hen en voorzien hen van productinformatie. Als kwaliteitsbewakers zorgen zij voor een continu resultaat op de werkvloer. Voorafgaand, tijdens en na het event.

Promotiemodellen voor het specifieke plaatje

Als gezicht van jouw merk is het belangrijk om de juiste look en feel neer te zetten. Is voor de opdracht een specifieke plaatje nodig? Dutch Moving Media levert ervaren modellen met promotie - en hostess achtergrond. In samenspraak met de opdrachtgever selecteren wij het perfecte promotiemodel voor iedere campagne.

Wil je meer weten?

Gerealiseerde hostess & modellen campagnes
Hostessen streetgasm

Streetgasm

Dutch Moving Media is de vaste hostess leverancier van Streetgasm. De hostessen ondersteunen alle high end evenementen.
Hostess BMW promotiecampagne

BMW

De BMW hostessen ondersteunen op evenementen van Circuit Zandvoort. De hostessen begeleiden VIP bezoekers en zijn gastvrouw bij de informatiebalie.
Modellen Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk

De modellen van Dutch Moving Media bezoeken namens Ziggo Zakelijk prospects. Zij activeren en enthousiasmeren hen voor een activatie.

Deel met je vrienden