Guerrilla marketing promotiecampagne

Guerrilla marketing campagnes zijn ludiek, krachtig en krijgen veel (media) aandacht. De uitvoering van een guerrilla marketing campagne is  vaak onvoorspelbaar en verrassend. Met guerrilla marketing verras jij dan ook jouw doelgroep en zorg jij voor een (positief) WOW effect. Guerrilla marketing is een interessante manier om je doelgroep te bereiken. 

Creatie van een ijzersterke guerrilla marketing campagne 

Een goede guerrilla marketing campagne ontwikkelen vraagt om originaliteit en creativiteit. Daarnaast is het belangrijk dat het onderwerp relevant en/of actueel is om opgemerkt te worden. Deze marketing techniek is niet zonder risico. Wij adviseren om altijd een ervaren online -en offline activatiebureau met guerrilla marketing als expertise in te zetten. Dutch Moving Media bedacht en realiseerde voor diverse merken guerrilla marketing campagnes.

Wil je meer weten?

Gerealiseerde guerrilla marketing campagnes
Guerrilla marketing campagne UberTREES

Praxis & Uber: UberTREES

Promotiemedewerkers brachten de kerstcampagne van Praxis & Uber tot leven. Als kerstelfen leverden zij op Uber bestelling kerstbomen af.
Guerrilla marketing thuisbezorgd campagne

Thuisbezorgd

Thuisbezorgd zocht een guerrilla marketing campagne met een groot bereik. De mediabikes verzorgden dit en waren zichtbaar door heel Amsterdam.
Guerrilla marketing Ziggo Zakelijk campagne

Ziggo Zakelijk

Guerrilla marketing vraagt om opvallen. Voor Ziggo Zakelijk zorgde we voor lokale opvalwaarde met autohangers en zadelhoesjes. 

Deel met je vrienden