Evenement - en beurspersoneel inhuren

Beurspersoneel en evenement medewerkers van Dutch Moving Media weten van aanpakken. Zij zorgen ervoor dat jouw evenement of beurs een succes wordt. Beursmedewerkers verschaffen productinformatie aan de aanwezigen, ze zorgen voor directe verkoop en zijn bovendien in staat het publiek te enthousiasmeren om jouw stand te bezoeken of deel te nemen aan de activatie. Onze beursmedewerkers begrijpen dat deze beurs of event een piekmoment voor jouw merk is. Dit zie jij terug in de resultaten. De evenement medewerkers van Dutch Moving Media zijn gewend om evenementen in goede banen te leiden. 

Kies voor totale ontzorging met standbouw

Dutch Moving Media zet jouw merk sterk neer op beurzen en events. Jij kiest waarin je ontzorgd wilt worden, zoals conceptontwikkeling, standbouw en personeel. Wij zijn sterk in verschillende events en beurzen, zoals festivals, costume character tours en de Huishoudbeurs.

Wil je meer weten?

Gerealiseerde evenement- en beurspersoneel campagnes
Nestle Campagne

Procter & Gamble: Oral-B

Dutch Moving Media verzorgde voor Oral B beurspersoneel die een activatie uitvoerden: Fotomarketing. 

Nestle Campagne

Renske Natural Petfood

De Huishoudbeurs is een belangrijk piekmoment voor Renske Natural Petfood. De extra standbemanning van Dutch Moving Media ondersteunde in de verkoop. 

Nestle Campagne

Warner Bros

Ter promotie van nieuwe Warner Bros films realiseert Dutch Moving Media theater tours. Met Custom Character kennismaking voor de doelgroep.  

Deel met je vrienden