Brand activatie in Zwolle

Brand activatie in Zwolle

Als je jouw doelgroep wilt bereiken in Zwolle dan ben je natuurlijk op zoek naar de beste brand activatie in Zwolle, logisch. Dutch Moving Media is graag jouw activatiebureau in Zwolle. Wij weten namelijk alles van de perfecte brand activatie.

Meer informatie

Sampling campagne in winkelcentra 
Als jouw doelgroep jouw product kan proeven, voelen of ruiken dan weet je zeker dat de klant overtuigd is toch? Laten we dan gaan voor sampling teams in winkelcentra in Zwolle! Op deze manier zoeken we de shoppers actief op en creëren we direct de perfecte merkbeleving. Succes gegarandeerd! 

Dutch Moving Media maakt graag een plan de campagne 
En er is nog veel meer mogelijk op het gebied van brand activatie in  Zwolle. Zin in een goed gesprek met ons over de beste brand activatie in Zwolle? Graag! Bel ons meteen want wij zitten er klaar voor.

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck