Brand activatie in Utrecht

Brand activatie in Utrecht

Zin om Utrecht op stelten te zetten met een ludieke brand activatie in de binnenstad? Dutch Moving Media doet graag mee!

Meer informatie

Vespa sampling in de binnenstad 
Met een perfecte brand activatie prikkel je jouw doelgroep voor jouw merk en sturen we aan op een aankoop. Wat zou het geweldig zijn om dit te doen met een vespa sampling. We rijden rond in de binnenstad van Utrecht en staan stil bij winkelcentra en winkelstraten om sampling producten uit te delen aan de doelgroep. Het product wordt ervaren, het verhaal wordt verteld en de perfecte merkbeleving is geboren. Dat noemen we nou: een goede brand activatie in Utrecht! 

Dutch Moving Media is jouw activatiebureau  
Wij weten alles van brand activatie en houden van Utrecht. Heel graag kijken wij samen met jou wat de mogelijkheden zijn en we verklappen je één ding: we zwemmen erin. Bel je ons voor een goed gesprek over brand activatie in Utrecht?  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck