Brand activatie in Rotterdam

Brand activatie in Rotterdam

Wat heb je nodig voor de perfecte brand activatie in Rotterdam? Dutch Moving Media! Als activatiebureau weten wij alles over activeren. Zet jouw merk in de spotlights in Rotterdam.

Meer informatie

Product placement in de binnenstad 
Jouw doelgroep verrassen met jouw product in de openbare ruimte op een moment dat zij het niet verwachten. Hoe klinkt dat? Met productplacement in Rotterdam geef je jouw product de spotlights die het verdient. Wat hebben we nodig? Een drukke locatie in de binnenstad van Rotterdam, een podium, een activatiemechanisme en een promotieteam dat dat mechanisme aanzwengelt. De shopper wordt geprikkeld, de reuring is zichtbaar en de aankoop wordt gestimuleerd.  

Hallo brand activatie in Rotterdam! 

Dutch Moving Media vertelt je alles 
Wil je meer weten over brand activatie in Rotterdam? Neem contact met ons op en laten we in gesprek gaan. The sky is the limit, Rotterdam is van ons! 

  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck