Brand activatie in Groningen

Brand activatie in Groningen

Wil jij de beste brand activatie realiseren in de wonderschone stad Groningen? Dan kun je in gesprek gaan met Dutch Moving Media. Wij weten toevallig alles van brand activatie in Groningen.

Meer informatie

Fotomarketing in de binnenstad 
Met fotomarketing in de binnenstad weet je zeker dat je je doelgroep aanspreekt op een ludieke manier. De shopper krijgt een foto mee met jouw branding erop. Die gaat op de koelkast, dat is zeker!  

Of wat dacht je van een flyerteam in de drukke winkelstraten van Groningen? We spreken de doelgroep aan met een aantrekkelijke actie, een goed verhaal en jouw merk staat in de spotlights. Hoe klinkt dat? 

Dutch Moving Media is jouw activatiebureau in Groningen  
Kort door de bocht: wij willen met jou meedenken en gaan graag met je in gesprek over de beste brand activatie in Groningen. Neem nu contact met ons op of kom langs. De koffie staat klaar!

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck