Brand activatie in Eindhoven

Brand activatie in Eindhoven

Jij wilt Eindhoven activeren met een ludieke brand activatie? Je hebt gelijk! Dutch Moving Media weet alles van brand activatie en kent alle straten van Eindhoven. Wij zijn dus jouw activatiebureau.

Meer informatie

Fotomarketing in de binnenstad 
Een voorbeeld? Maar natuurlijk! We hebben een promotieteam, een camera en gebrande fotoflyers met jouw merk erop. Met fotomarketing triggeren we jouw doelgroep voor jouw merk én communiceren we een lopende actie met gepersonaliseerd drukwerk. Reuring, activatie en spotlights. Als dat geen brand activatie is.  

We zetten de fotomarketing in op high traffic locaties om ons bereik te optimaliseren. Denk aan fotomarketing op stationsfotomarketing in winkelstraten…. Eindhoven is van ons! 

Dutch Moving Media over brand activatie 
Voor brand activatie moet je dus bij ons zijn. Graag kijken we gericht wat we voor jouw merk kunnen betekenen. Bel ons op voor een goed gesprek over brand activatie in Eindhoven! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck