Brand activatie in Amsterdam

Brand activatie in Amsterdam

Als je een stad wilt activeren voor jouw merk of product dan is het Amsterdam wel, toch? Door de juiste brand activatie in te zetten in Amsterdam bereik je jouw doelgroep op een effectieve manier. Activatiebureau Dutch Moving Media weet er alles van.

Meer informatie

Sampling teams in Amsterdam 
Met een sampling team in Amsterdam creëer je reuring voor je merk en spotlights voor je product. Stel je eens voor: een sampling team dat alle shoppers benadert in de Kalverstraat of een promotieteam dat met een enorme sample unit de shopper aanspreekt op de Nieuwedijk! Jouw doelgroep ziet het product niet alleen maar ervaart deze ook.  

Dutch Moving Media over brand activatie
Voor brand activatie in Amsterdam moet je dus bij Dutch Moving Media zijn. Wij kennen Amsterdam van Heren- tot Prinsengracht en van Dam tot NDSM werf. Bel ons en we nemen je mee in de mogelijkheden voor brand activatie in Amsterdam.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck