Automotive promotie

Automotive

Een mooie en/of nieuwe auto wil je laten zien aan de doelgroep. Waarom zou je de doelgroep dan niet actief opzoeken? Dutch Moving Media is expert in het organiseren van roadshow’s voor de automotive branche.

Meer informatie

Met een roadshow bezoeken we een aantal high traffic locaties, daar waar de doelgroep van jouw automerk zich bevindt. We kleden de stand aan van top tot teen zodat alles het automerk ademt. Beachflags, ballonnenbogen, een spandoek in frame met een (kortings)actie, chromen paaltjes en een stage waar de auto op staat. We geven het automerk zo letterlijk en figuurlijk een podium.

Een team van enthousiaste en representatieve hosts en hostessen benaderen de doelgroep en nodigen hen uit voor een kijkje bij de auto. De klant kan plaatsnemen in de auto en zich inschrijven voor een proefrit bij de dealer op een later tijdsstip. Leads genereren kan ook een doel zijn voor een automotive campagne.

Een roadshow is de manier om de doelgroep te verrassen op A-locaties. Denk aan chique winkelcentra, evenementen, beurzen en braderieën. Het is ook mogelijk om met het model in kwestie verschillende locaties op een dag te bezoeken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld verschillende bedrijven bezoeken en het personeel uitnodigen voor een kijkje bij de auto.

Gas erop?

Automotive mogelijkheden

5

Automotive in winkelcentrum

5

Automotive in binnensteden

5

Automotive op evenementen

5

Automotive op beurzen

Automotive Cases

Muntstad de meern

STERN ZUIDAS

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck