Scroll Top

Apeldoorn kleurt Tonzon met warme Window Advertising

TonZon_Apeldoorn_impressie1_juli2016-1024x667 (Demo)

Vanaf maandag 25 juli kun je in Apeldoorn niet meer om Tonzon heen. In de Hoofdstraat prijkt de Tonzon Window Advertising in het straatbeeld. Deze A- locatie bereikt vele Apeldoorners die de komende tijd nog van het zomerzonnetje genieten en nog niet stilstaan bij de (ongemakken van de) herfst.

Warm bijzitten met Tonzon
Over iets meer dan 2 maanden gaat de thermostaat alweer omhoog in flink wat huishoudens. Ben je je ook bewust dat je energiekosten ook omhoog gaan daardoor? Wil je deze kosten flink lager houden dan dien je je huis goed te isoleren. Door je huis goed te isoleren gaat er minder warme lucht verloren. Daar komt Tonzon om de hoek kijken of beter gezegd, onder je vloer. Tonzon gebruikt speciale isolatiefolie waar thermoskussens en thermosheets in verwerkt zijn die de warme lucht vasthouden onder je vloer. Er wordt dus gebruik gemaakt van de lucht die overal aanwezig is, en dat maakt Tonzon uniek.

Informatieve Window Advertising
Unieke merken maken gebruik van unieke communicatie. Window Advertising is o.a. in te zetten als beleving-, trigger- en informatief communicatiemiddel. Het grote oppervlak stelt je in staat om meer over te kunnen brengen dan met een Abri.  Tonzon heeft er voor gekozen om de ruimte te gebruiken voor het tastbaar maken van het product in combinatie met het delen van reviews én een aanbieding.

Ook interesse in opvallende communicatiemiddelen zoals Window Advertising? Neem contact op met Dutch Moving Billboards.

TonZon window advertising