Activatiebureau Tilburg

Activatiebureau Tilburg

Wil jij je merk of product activeren onder je doelgroep in Tilburg? Dan heb jij Dutch Moving Media nodig; hét activatiebureau dat door heel Nederland elke shopper op een verrassende manier weet te activeren, ook in Tilburg. 

Meer informatie

Activatie voorbeeld in Tilburg 

Een activatiecampagne op maat voor jouw merk of product in Tilburg? Dutch Moving Media regelt het. Qugo’s door de winkelstraten, flyerteams op de drukke pleinen, alles om extra opvalwaarde te creëren voor jouw merk of product. Unieke activaties zorgen ervoor dat jouw merk nóg meer onder de aandacht komt bij de doelgroep.  

Wil jij graag een activatiecampagne in Tilburg? Dutch Moving Media kan dit voor jou realiseren. Wacht niet en kom snel met ons in contact!   

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck