Activatiebureau Rotterdam

Activatiebureau Rotterdam

Je merk onder de aandacht brengen door middel van een toffe activatie in Rotterdam? Zeker wel dat die Rotterdammers daarop zitten te wachten. En wie kan jou daar beter bij helpen dan een activatiebureau in Rotterdam? Dutch Moving Media is het antwoord.  

Meer informatie

Activatie voorbeeld in Rotterdam 

Product placement op het Stadhuisplein aan de Coolsingel met een activatie waar niemand omheen kan? Een flyer campagne in de Koopgoot middenin Rotterdam. Of wat dacht je van een sampling team in Alexandrium? Voorbeelden van succesvolle activatiecampagnes die wij als activatiebureau in Rotterdam voor jou en jouw merk kunnen opzetten. Verzekerd van Rotterdamse aandacht!  

Kan jij niet meer wachten op jouw merk onder de aandacht te brengen bij de doelgroep in Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op en ontdek wat wij als activatiebureau in Rotterdam voor jou kunnen betekenen.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck