Activatiebureau Nijmegen

Activatiebureau Nijmegen

Dutch Moving Media is hét activatiebureau voor het neerzetten van onvergetelijke activaties in Nijmegen. Wil jij Nijmegen omver blazen met een toffe merkactivatie? Dan ben je bij activatiebureau Dutch Moving Media aan het juiste adres. Wij zijn graag jouw activatiebureau in Nijmegen! 

Meer informatie

Activatie voorbeeld in Nijmegen 

Een sampling team langs de route van de Nijmeegse Vierdaagse is één van de meest succesvolle campagnes die wij als activatiebureau in Nijmegen hebben gerealiseerd. Evenals een product placement op het Keizer Karelplein tijdens één van de vele sportevenementen die in deze mooie stad wordt gehouden.  

Wil jij nou heel graag ook jouw merk onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep en hen activeren voor jouw merk? Wacht niet langer en neem snel contact met ons op.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck