Activatiebureau Maastricht

Activatiebureau Maastricht

Magisch Maastricht, dé plek om de doelgroep te activeren met jouw merk. Activatiebureau Dutch Moving Media is dé specialist in het activeren van de doelgroepen, ook in Maastricht. 

Meer informatie

Activatie voorbeeld in Maastricht 

Lekker eten en drinken, dat kennen ze wel in Maastricht. Dus hoe tof zou het zijn als je jouw product kunt samplen aan de doelgroep vanuit een volledig in stijl gewrapte Foodtruck? Of door de lekkerste of leukste producten uit te delen uit een toffe sample bakfiets? Slechts twee voorbeelden van oneindig veel mogelijkheden om jouw doelgroep te activeren.  

Wacht niet langer en neem snel contact op met activatiebureau Dutch Moving Media om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen in Maastricht. Mogen wij jouw activatiebureau in Maastricht zijn?  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck