Activatiebureau Leiden

Activatiebureau Leiden

Wil jij de doelgroep voor jouw merk activeren in Leiden? Dan heb je activatiebureau Dutch Moving Media nodig! Wij realiseren activaties in heel Nederland, dus ook in Leiden. Het activeren van de doelgroep met jouw merk, dat is het doel waar wij voor strijden.  

Meer informatie

Activatie voorbeeld in Leiden 

Jouw merk in de spotlights bij jouw doelgroep in Leiden? Denk hierbij aan een merkactivatie zoals een promotieteam in de binnenstad of een product placement in een winkelcentrum. Activatiebureau Dutch Moving Media zal op een ludieke wijze jouw merk of product in the picture zetten bij de doelgroep in Leiden. 

Interesse in een activatie in Leiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen als activatiebureau in Leiden.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck