Activatiebureau Groningen

Activatiebureau Groningen

Jouw merk onder de aandacht brengen in de stad van het Noorderplantsoen? Dan heb je een activatiebureau in Groningen nodig! En laten wij dat nou met zijn. Doelgroepen activeren en hen kennis laten maken met de mooiste merken. Dit doen wij door heel Nederland, dus ook in Groningen. 

Meer informatie

Flyerteam of LED scherm in Groningen  

Als jij je merk in de spotlights wilt zetten bij jouw publiek in Groningen, dan is het zeer waardevol om een merkactivatie in Groningen te realiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een flyerteam op de Grote Markt? Of een Mobiel LED scherm langs de snelweg als je Groningen in rijdt, waarop jij jouw boodschap communiceert? Interessante manieren om de doelgroep te activeren voor jouw merk!  

Ben jij op zoek naar een activatiebureau in Groningen om jouw doelgroep te activeren? Neem dan snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck