Activatiebureau Gouda

Activatiebureau Gouda

Je merk onder de aandacht brengen door middel van een toffe merkactivatie in Gouda? Dan ben jij vast op zoek naar een activatiebureau in Gouda. En laten wij nou net veel ervaren hebben als activatiebureau in Gouda! Want wij activeren Nederland, wij activeren Gouda.  

Meer informatie

Activatie voorbeeld in Gouda 

Wil jij de doelgroep activeren? Dan heb je activaties nodig! Bijvoorbeeld een fotomarketing in campagne in de winkelstraten van Gouda. De doelgroep krijgt een leuk kiekje van zichzelf, gehuld in een mooie frame met jouw merk erop, mee naar huis en zal zich dit nog lang blijven herinneren. Of een promotieteam op het station van Gouda, ook hier zal de doelgroep zeker worden geconfronteerd met jouw merk!  

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan is het tijd om in contact te komen met hét activatiebureau in Gouda; Dutch Moving Media.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck