Activatiebureau Eindhoven

Activatiebureau Eindhoven

Wil jij jouw doelgroep activeren voor jouw product of merk in dé design hoofdstad van Nederland; Eindhoven? Dan ben jij op zoek naar ons; Dutch Moving Media is het activatiebureau in Eindhoven. Wij activeren namelijk doelgroepen in alle windstreken van het land, dus ook in Eindhoven.  

Meer informatie

Productplacement of qugo promotie in Eindhoven 

Productplacement midden op het 18 Septemberplein met een enorme opvalwaarde door het grote publiek dat daar aanwezig is. Of wat dacht je van een qugo promotie in een winkelcentrum? Twee merkactivaties die bewezen succesvol zijn om jouw doelgroep te activeren voor jouw merk.  

Wil jij een succesvolle activatie, helemaal geregeld door een ervaren activatiebureau in Eindhoven? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck