ACTIVATIEBUREAU DUTCH MOVING MEDIA!

Activatiebureau Dutch Moving Media

Activatiebureau Dutch Moving Media werkt voornamelijk voor klanten uit de retail branche (denk aan supermarkten, modemerken, FMCG merken en elektronica aanbieders) en richt zich vooral op één doel: het activeren van de doelgroep voor een merk of product. 

Dutch Moving Media is een activatiebureau met de hoofdletter A. Wij activeren in alle soorten en maten en doen niets liever.  

Terug in de tijd…….

We nemen je graag mee naar Londen, 2011. Pierluigi Jorritsma, oprichter van Dutch Moving Media en nog steeds de trotse eigenaar, had net de Tower Bridge afgevinkt toen hij op straat een mediabike zag fietsen. Je weet wel zo’n fiets met reclame erop. Die moest hij hebben! Eén mediabike werden er al snel twintig. Middelen werden (ook) promotiemedewerkers en losse inzetten her en der werden sampling campagnes en flyer campagnes door heel Nederland. Dutch Moving Media was geboren. En hoe!

 

Activatiecampagnes

Een activatiebureau ontwikkelt- en realiseert activatiecampagnes op maat. Op deze campagnes werken promotieteams die de doelgroep actief aanspreken, enthousiasmeren en activeren voor het merk, een bepaalde actie of een bezoekje aan de winkel en/of website van de klant. Bij deze activatiecampagnes worden extra activatiemiddelen ingezet om het merk nog meer in de spotlights te zetten.

Activatiemiddelen

Met opvallende activatiemiddelen spreek je de doelgroep op een originele manier aan. Dit kan een simpele flyer zijn die je overhandigt maar Dutch Moving Media doet daar veel liever nog wat schepjes bovenop. Voorbeelden van activatiemiddelen die wij als activatiebureau veel inzetten:

  • Activatiespel (denk aan levensgroot memory, een kennisspel met een draairad of een kraak de kluis campagne);
  • Product placement (de doelgroep verrassen in de openbare ruimte. Zo dat de doelgroep er zowel letterlijk als figuurlijk niet omheen kan);
  • Qugo promotie

Activatiemiddelen

Zin in een goed gesprek met activatiebureau Dutch Moving Media? Een gesprek over activatie (what else?). Graag! Neem nu contact op en we nemen je graag mee in de mogelijkheden.

Laten we samen de uitdaging aangaan ?

Sampling

Uitdelen maar!

Promotieteam

De meeste enthousiaste promotiemedewerkers!

Flyeren

In grote hoeveelheden!

Fotomarketing

Say cheeeese!

Hostessen & modellen

Knap & communicatief vaardig