Activatiebureau Duivendrecht

Activatiebureau Duivendrecht

Ben jij op zoek naar een activatiebureau in Duivendrecht? Omdat jij je merk onder de aandacht wilt brengen bij de doelgroep, of hen wilt activeren? Dan hebben we goed nieuws! Dutch Moving Media is er voor je want wij zijn hét activatie bureau van Nederland en dus ook van Duivendrecht. 

Meer informatie

Sampling team of productdemonstratie in Duivendrecht  

Waar vind je je doelgroep nou beter dan in de winkelstraten van Duivendrecht? Plaats er een sampling team en je bent er. Of wat dacht je van een productdemonstratie in een winkelcentrum? Ook een knaller van een activatie om jouw doelgroep te bereiken en hen te activeren. 

Zin in een goed gesprek en vrijblijvend advies over een activatie met ons als activatiebureau in Duivendrecht? Neem dan snel contact met ons op!  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck