Activatiebureau Delft

Activatiebureau Delft

Delft is een heerlijke stad en dat vinden veel toeristen ook. Delft trekt jaarlijks ongeveer drie miljoen bezoekers. Een perfecte stad dus om jouw merk onder de aandacht te brengen bij hen. Dutch Moving Media is jouw partner, want wij zijn het activatiebureau in Delft! Met veel merkactivatie ervaring door heel Nederland zijn wij ook gespecialiseerd in activaties in Delft. 

Meer informatie

Foodtruck en product placement in Delft 

Heerlijke hapjes en drankjes samplen vanuit een Foodtruck in de binnenstad van Delft. Hiermee verras jij je doelgroep en laat je hen kennismaken met jouw product. Of wat dacht je van een productplacement in een winkelcentrum? Zij kunnen hier dan niet omheen en ook hiermee bereik je je doelgroep perfect en activeer je hen tot aankoop van jouw product.  

Dit klinkt interessant, dat wil ik wel!
Dat snappen we helemaal. Wij ook. Contacteer ons daarom snel en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen als activatiebureau in Delft 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck