Activatiebureau Breda

Activatiebureau Breda

Dutch Moving Media activeert! Wij activeren doelgroepen door heel Nederland met de vetste merkactivaties. Dus ben jij op zoek naar een activatiebureau in Breda? Dan ben je op zoek naar Dutch Moving Media. Wij helpen je graag met jouw merk onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. 

Meer informatie

Flyerteam of productdemonstratie in Breda 

Alle reizigers op station Breda voorzien van informatie over jouw product met een flyer. Wij zetten een enthousiast flyerteam neer en succes gegarandeerd! Wil je dat jouw doelgroep direct wordt geconfronteerd met jouw product? Ga dan voor een productdemonstratie in een winkelcentrum. Ook pure winst!  

Dit wil ik!  
Logisch! En wij kunnen dit voor jou realiseren. Neem contact op met hét activatiebureau in Breda en wij van Dutch Moving Media regelen dit voor je. Tot snel!  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck