Activatiebureau Arnhem

Activatiebureau Arnhem

De Gelderlandse hoofdstad bruist! En jouw merk straks ook. Want als jij jouw doelgroep in deze stad wilt activeren, dan helpen wij je! Graag zelfs want Dutch Moving Media is het activatiebureau in Arnhem. Wij verzorgen op maat gemaakt merkactivaties door heel Nederland, dus zeker ook in Arnhem.  

Meer informatie

Promotieteam in winkelcentrum 

Wanneer jij jouw merk onder de aandacht wilt brengen bij je doelgroep, moet je zeker eens denken aan een promotieteam. En waar kan je die nou beter inzetten dan in winkelcentrum Kronenburg? Met rond de 50.000 m2 winkeloppervlakte is dit winkelcentrum het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Nederland. Vanzelfsprekend dus dat jij jouw doelgroep daar zeker bereikt met de inzet van een promotieteam 

Wil jij hiervan, of van één van onze andere merkactivaties, een offerte ontvangen? Kom snel met ons in contact en ontdek wat wij als activatiebureau in Arnhem voor jou kunnen betekenen.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck