Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Wat betekent Don't Hesitate... Activate! voor...

pierluigi5.png

Pierluigi Jorritsma

pierluigi5.png

De mensen, de middelen en de expertise.

Wacht niet af en laat je merk succesvol activeren door Dutch Moving Media.

thomas

Thomas Voogt

thomasSamen met mijn collega’s continu op zoek naar dat kleine beetje extra. Kwaliteit en passie combineren met durf en een enorme drive.  Zullen we snel in gesprek gaan, op zoek naar dé perfecte campagne voor uw merk? Don’t Hesitate…!

jessica2.png

Jessica Moerbeek

jessica2.png

Een activatiecampagne realiseren die de verwachtingen van de klant overstijgt.

Als projectmanager geeft dat nog meer energie om nieuwe activaties te bedenken.

myrthe.png

Myrthe van Schaik

myrthe.png

Van elke campagne een feestje maken! Het feest begint op kantoor waar wij met een jong en dynamisch team de leukste campagneconcepten ontwikkelen. Op locatie zetten onze merkambassadeurs met flair en plezier een geweldige promotiestunt neer en denkt de klant: volgende week weer?

wendy

Wendy Onwezen

wendy
Uw campagne van A tot Z ontzorgd! Mijn streven is de klant het ‘9+ gevoel’ te laten ervaren. Met minder geen genoegen!

rosa.png

Rosa Chin Ten Fung

rosa.png

Om bij iedere campagne de beste merkambassadeurs te vinden, prachtige campagnes neer te zetten en zo steeds betere resultaten te bereiken.

jara1.png

Jara Balkestein

jara1.png

Doormiddel van de dingen die je elke dag leert in het leven blijf ik innoveren en probeer ik altijd het beste resultaat uit mezelf en anderen te halen.

ben

Ben Stroeven

ben Campagnes strak plannen en organiseren van het begin tot het eind. Alles geven om er voor te zorgen dat de klant het juiste gevoel heeft en op en top tevreden is.

stefano3.png

Stefano van Galen

stefano3.png

Het perfecte realisatieproces van een promotiecampagne. Het is geweldig om te zien hoe mijn creativiteit tot leven komt op campagnes en hoe de klant hier profijt van heeft.

petra.png

Petra Gelok

petra.png

Een paar kleine woordjes die de dynamiek, creativiteit, enthousiasme en klantvriendelijke aanpak van dit bedrijf treffend weergeven. Als boekhoudster(extern) heb ik direct contact met klanten, leveranciers en medewerkers en zelfs de boekhouding is hier niet voor grijze muizen weggelegd.

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.