Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Dutch Moving Promotions

Wij ontzorgen uw promotie
U wilt uw prospects persoonlijk benaderen, zodat u meer rendement haalt uit uw promoties. Maar hoe doet u dat? Hoe haalt u zoveel mogelijk uit uw actie? Wat voor medewerkers heeft u daarvoor nodig? En welk promotiemiddel sluit het beste aan bij uw marketingdoelstellingen?Een flyeractie, beursstand of winkeldemonstratie?

Full-service promotiebureau
Dutch Moving Promotions is een full-service promotiebureau. Van begin tot eind verzorgen wij uw promotionele activiteiten. Wij denken met u mee, maar voeren ook pragmatisch uit. Op een manier die voor u prettig werkt en die uw merk tot leven brengt.

De beste brandpromoters
Dutch Moving Promotions onderscheidt zich op basis van kwaliteit. Wij leveren de beste brandpromoters van Nederland. Voor iedere promotieactie zetten we professionele medewerkers in, die uw prospect of klant op de gewenste manier aanspreken. Daarvoor hanteren wij een strenge selectieprocedure. Gedurende de actie sturen we bovendien op een zo hoog mogelijk resultaat. Want daar is het u uiteindelijk om te doen.

WWW.DUTCHMOVINGPROMOTIONS.NL

san-prom.png

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.