Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Dutch Moving Billboards

De nummer 1 in innovatieve moving media
Of u nu winkelier bent of een ander bedrijf runt: u wilt uw ‘winkel’ vol krijgen. Maar klanten komen niet vanzelf. Daarvoor moet u actie ondernemen en reclame maken, voor uw product of uw bedrijf. U moet naar de klant toe, letterlijk. Daarvoor bent u bij Dutch Moving Billboards aan het juiste adres.


Opvallende mobiele promotievoertuigen
Dutch Moving Billboards is dé specialist in mobiele vormen van marketing en buitenreclame. Met opvallende, unieke en vooral ook mobiele billboards bewegen wij ons tussen het publiek. Of het nu in uw winkel, voor uw winkel of in een drukke winkelstraat is. Met onze milieuvriendelijke promotievoertuigen komen wij op locaties waar andere billboards en media niet kunnen komen. Dat levert meetbare resultaten op. Met deze vorm van adverteren bezorgen wij u namelijk concrete leads én nieuwe klanten.

WWW.DUTCHMOVINGBILLBOARDS.NL

pearle-wa.png

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.